Remontointipalvelut ja saneerausrakennus Mäntsälästä koko Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Remontti Hyvinkää, Orimattila & Uusimaa

Mäntsälästä käsin muualla Uudellamaalla ja koko Etelä-Suomen alueella palveleva Rakennuspalvelu Meronen Oy tarjoaa tasokkaat remontointipalvelut moneen lähtöön. Olemme erikoistuneet yksityisille ja yrityksille tehtävään remontointiin sekä saneerausrakentamiseen.

 

Palveluihimme kuuluu:

  • huoneistoremontit
  • keittiöasennukset
  • maalaukset
  • lattioiden asennukset.

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia remonttipalveluja olet vailla. Palvelemme sinua nopeallakin aikataululla.

 

Meiltä voit tilata myös laadukkaat rakennuspeltisepäntyöt. Teemme kaikenlaiset peltityöt – mukaan lukien kattoremontit – koulutetun peltisepän ammattitaidolla.

Rakennuspeltisepäntyöt

Asuinhuoneistojen ja liiketilojen remontit toiveidesi mukaan

Haaveiletko tyylikkäästi toteutetusta huoneistoremontista? Remontoimme niin asuinhuoneistot kuin liiketilatkin laajan työkokemuksen tuomaa tietotaitoamme käyttäen. Panostamme toimiviin ratkaisuihin ja huoliteltuun työnjälkeen. Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua: hoidamme kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen asti.

 

Otamme huoneistoremontissa tarkasti huomioon toiveesi ja tarpeesi. Tehtiinpä remontti sitten asuinhuoneistoon tai liiketilaan, se raikastaa ja uudistaa aina tilan yleisilmettä ja lisää sen viihtyisyyttä merkittävästi. Huolellisesti tehdyllä huoneistoremontilla kasvatat myös kiinteistösi arvoa. Tästä syystä siihen kannattaa sijoittaa.

 

Käytämme remonteissa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Soita ja kysy lisää

Mallikkaat maalaukset

Tarvitsetko maalaustöihin osaavaa tekijää? Hoidamme niin seinien kuin kattojen ja lattioidenkin maalaukset korkealaatuista työvälineistöämme käyttäen. Teemme maalaukset nopeasti ja tarkasti, edulliseen hintaan. Kun ulkoistat maalaustyöt osaavalle ammattilaiselle, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Sinun tarvitsee vain valita maalien väri – me hoidamme kaiken muun.

Meiltä saat myös asiantuntevaa asennuspalvelua

Rakennuspalvelu Meronen Oy:ltä voit tilata myös asennuspalvelut. Asennamme niin keittiökalusteet kuin lattiatkin. Asennustyöt vaativat äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta, joita meiltä löytyy runsain mitoin. Kun tilaat asennustyöt meiltä, voit olla varma, että saamme ne heti kerralla kuntoon.

Tilaa asennus