Taidokkaat rakennuspeltisepäntyöt Mäntsälästä Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Meronen Oy:n laadukkaisiin palveluihin kuuluu kattavat rakennuspeltisepäntyöt. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä, mutta palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin joustavasti koko Uudenmaan ja muun Etelä-Suomen alueella.

 

Meiltä saat muun muassa:

  • rakennuspellitykset mittatilauspalveluna
  • ovien, ikkunoiden ja piippujen pellitykset
  • peltikattoremontit.

Kaikki palvelut tarjoamme sinulle aina kilpailukykyiseen hintaan.

Soita ja kysy lisää

Anna rakennuspellitys ammattilaisen hoidettavaksi

Rakennuspellitys on tärkeä osa kattoremonttia, sillä mittatilaustyönä tehdyillä pellityksillä suojataan rakenteet. Rakennuspellitys kannattaa siis antaa kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi, jotta lopputuloksesta saadaan viimeistelty ja onnistunut.

 

Meitä peltisepän ammatinharjoittajia on enää suhteellisen vähän, vaikka peltityöt vaativatkin osaavan ammattilaisen työpanosta. Me hoidamme kaikki rakentamiseen liittyvät peltityöt hyvällä ammattiylpeydellä, taidokkaaseen työnjälkeen panostaen. Teemme rakennuspellitykset niin pienille kuin isoillekin kiinteistöille tarpeidesi mukaan.

Pyydä tarjous

Peltikattoremontit asiantuntevasti

Pelti on yksi suomalaisten suosituimmista kattomateriaaleista. Peltikatto onkin hyvä valinta, sillä sen asennus on helppoa ja nopeaa. Kattomateriaalina pelti kestää erinomaisesti ankariakin sääolosuhteita, kun siitä pidetään säännöllisesti hyvää huolta ja tehdään tarvittavat korjaukset ajallaan. Näin kovat pakkaset tai kosteus eivät pääse sitä helposti vahingoittamaan.

 

Me teemme kaikenlaiset peltikattoremontit käden käänteessä. Peltityöt ovat yksi vahva erikoisosaamisalueemme, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme. Lähdemme työhön ripeästi ja työskentelemme tehokkaasti urakan alusta loppuun asti. Kattoremonttiin kannattaa satsata, sillä ehjällä katolla voit säästää lämmityskustannuksissa ja torjua mahdolliset kosteusvahingot. Hyvin hoidettu ja huollettu katto nostaa myös kiinteistösi arvoa merkittävästi.

 

Monipuolisten peltitöiden lisäksi tarjontaamme kuuluu myös remontointi ja rakennuspalvelut, joita toteutamme asiakaslähtöisesti koko Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Lue lisää